Productie Engineer (GMP)

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Nijmegen
Solliciteer

Beschrijving

Regio Nijmegen

Een succesvolle onderneming die medische en farmaceutische specialties ontwikkelt en maakt voor derden. Het productpakket is zeer breed.

Functiebeschrijving

Voor een internationaal opererende organisatie, gericht op medische en farmaceutische producten, zoeken wij een Farmaceutisch Productie Engineer. Wij zoeken hiervoor een goede production engineer met een praktische en oplossingsgerichte mentaliteit. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van concrete klantaanvragen en projecten naar de productie afdeling. Hiervoor moet je goede kennis hebben van GMP, en het liefst ook zelf hebben ervaren hoe het is om te werken in de cleanroom. Ervaring binnen medical devices en productie processen is hiervoor gewenst. De Productie Engineer heeft als hoofdtaak om een project goed te laten verlopen en de gevraagde producten tijdig en kwalitatief aan de klant te leveren.

Hoofdtaken van de Productie Laborant / Productie Engineer:

 • testbatches en validatiebatches maken
 • projectplanningen maken
 • de bestaande productieprocessen reviewen en verbeteren
 • ondersteunen van de productie tijdens de eerste productie runs
 • alle documentatie waarborgen (SOPs, procedures, etc.)
 • trainen van de operators op de te volgen procedures

Deze functie biedt uitzicht op vast dienstverband. De aangegeven salarisindicatie is maximaal, waarbij de bovengrens van de schaal geldt voor een medewerker met ruime, relevante ervaring.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laboratorium professional met de volgende achtergrond:

 • Afgeronde WO opleiding in een (bio)chemische of procestechnische richting of aanverwant
 • Enige werkervaring binnen een GMP productie-omgeving is vereist
 • Bij voorkeur ervaring binnen medical devices
 • Goede kennis van werken in een cleanroom
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Resultaatgericht, stressbestendig en goede planner
Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: vast

Salarisindicatie: van Euro 2000,- tot Euro 3200,- per maand

Werktijden: fulltime

Standplaats: regio Nijmegen

Goede laborant gezocht met kennis van farmaceutische (GMP) productie.

LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumco?rdinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

Interesse Interesse, klik hier om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 024 - 7999920 of een CV per e-mail toesturen naar [Click Here to Email Your Resum?].


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren