Senior Farmaceutisch Microbiologisch analist

Sector: Consultancy
Niveau:
Plaats: Nijmegen
Solliciteer

Beschrijving

Regio Nijmegen

Internationale marktleider binnen de farmaceutische industrie. A world leading international pharmaceutical company.

Functiebeschrijving

Als senior microbiologisch analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de microbiologische screeningen op grondstoffen, tussen- en eindproducten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het toezicht op een hoog kwaliteitsniveau, de resultaatinterpretatie en het schrijven van de benodigde rapporten voor productie en de laboratoria. Tevens ben je betrokken bij de ontwikkeling en validatie van nieuwe testmethoden binnen het laboratorium. De testen die uitgevoerd worden op het laboratorium zijn onder meer klassiek microbiologisch als moleculair biologisch (o.a. PCR). De methoden moeten uiteindelijk voldoen aan GLP/GMP richtlijnen en aan de hoogste normen voldoen.

Je werkt in een (multidisciplinair) team wat ondermeer betrokken is bij het opsporen van productie gerelateerde problemen. De senior microbiologisch analist behoudt het overzicht en toezicht op het microbiologisch werk en is in staat geheel zelfstandig te opereren.

Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Functie-eisen

Voor de functie van Microbiologisch laboratorium technician zoeken we kandidaten met de volgende achtergrond:

  • Afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in microbiologische of life science achtergrond)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring op een microbiologisch laboratorium
  • Ervaring binnen een productiegerichte omgeving (food/farma)
  • Ervaring met GMP/GLP is een grote pre
  • Ervaring met ontwikkeling van microbiologische en/of moleculair biologische technieken
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels (woord en geschrift)
  • Een pragmatische, oplossingsgerichte persoon met goede sociale vaardigheden en een daadkrachtige persoonlijkheid

Arbeidsvoorwaarden

Full-time

Dienstverband: Vast

Salaris: Euro 2500 - 3500

Regio: Gelderland

Arbeidsvoorwaarden zijn goed, met een bijbehorende bonusregeling, optie tot aandelen en mogelijkheid extra vrije dagen aan te schaffen.

Veelzijdige microbiologische functie waarin een hoogstaand kwaliteitsniveau, overzicht en inzicht in de methodieken centraal staat.

LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen:

Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, produkt ontwikkeling, laboratoriumco?rdinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie.

Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

Interesse Interesse, klik hier om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar [Click Here to Email Your Resum?].


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren