Trainee HTS /TU Starter Elektrotechniek / E-Technology in Nijmegen

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Nijmegen
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional. Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in het vakgebied Engineering. Dit vakgebied omvat 7 specialisaties zoals Bouw, Civiel, Elektro- en Installatietechniek, Olie & Gas, Industrial Maintenance en Werktuigbouw. Wij kennen alle grote en bijzondere organisaties in deze vakgebieden en stellen jou er graag voor. Je bent namelijk zoveel meer dan je CV.

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationaal opererende technische dienstverlener, zijn wij op zoek naar jonge gemotiveerde starters op de arbeidsmarkt. Heb jij net je studie Electrotechniek / E-Technology /? Bachelor of Maritime Operations / Maritieme Techniek (Bachelor of Master) ? Dan ben ik op zoek naar jou !

?Wij hebben plekken op de afdeling Utiliteit en op de Business Unit Maritiem.

Deze business untit Maritiem richten zich op projecten voor megajachten, offshore, marine, bagger, tugs & workboats, binnenvaart en short sea. Onze klant voorziet haar klanten van een ontwerp van de electrische installatie en biedt ook service en onderhoud. De business unti Utiliteit richt zich op Retail , Zorg en Onderwijs.

De projecten zijn? multidisciplinair van advies tot engineering en installatie en met service en onderhoud. Het traineeship duurt 2 jaar, waarin je 1 dag per week werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en opleiding. De start is september 2013. De gesprekken vinden plaats in juli 2013.

Het eerste jaar van het traineeship werk je veel samen met de andere trainees. Jullie volgen samen? intensief trainingsprogramma met diverse opleidingsmodules. Je verbreedt je basiskennis op verschillende vakgebieden, waar je aan het eind van het jaar een uit kiest waar je verder in wilt verdiepen.?Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren