Opleidingen en cursussen

Het beheersen van computer software wordt steeds belangrijker voor zowel professionals als minder ervaren gebruikers. Wilt u zelfstandiger functioneren? Niet meer afhankelijk zijn van de kennis van andere? Hieronder vindt u een divers aanbod van software trainingen opleidingen en curussen.  U kunt ze alle gemakkelijk online bestellen en direct starten.


OEM Office Elearning Menu

is een bedrijf dat over de hele wereld online office cursussen verzorgt. U kunt via de website de demo's bekijken van de cursussen. Klik hier als u het aanbod van OEM Office Elearning Menu wilt bekijken.

 


ICT trainingen

Bij icttrainingen.nl bepaalt u zelf waar en wanneer u een training volgt. Nu bestellen is over 1 minuut starten met uw training. Geen initiële investeringen en/of offerte trajecten. U heeft alleen een computer nodig met toegang tot internet. Klik hier als u het aanbod van ICT trainingen wilt bekijken.

 


 

Learnit

Learnit verzorgt maatwerktrainingen in het hele land. Het Learnit-team van 30 hoogopgeleide docenten werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. De expertise van Learnit loopt uiteen van computerskills tot communicatieve vaardigheden. Klik hier als u het aanbod van Learnit wilt bekijken.

 

 


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren